Verkocht: Lancasterdreef 20 Dronten

In de woonwijk Dronten-Zuid, met het winkelcentrum en gezondheidscentrum in de directe nabijheid: Traditioneel gebouwde semi-bungalow met aangebouwde, stenen garage en bijkeuken, gebouwd in 1980 op een royaal perceel van 760 m² eigen grond. De ruim bemeten achtertuin is op het zuiden gelegen!

Indeling:

Begane grond: ruime hal/entree met vide en een lichte, natuurstenen vloer, meterkast, garderobe en toiletruimte. Slaapkamer van 4.00 x 5.00 meter met schuurwerk plafond, structuurverf wandafwerking, vloerbedekking en twee ruime inbouwkasten; inpandige badkamer, voorzien van een douche met glasdeur, badkamermeubel, designradiator en lichte betegeling en ook hier een schuurwerk plafond. Ruime L-vormige woonkamer, voorzien van granol wandafwerking, Barbas gashaard met schouw en een schuifpui aan de eethoekzijde; gesloten keuken met ingebouwde, ruime provisiekast en een eiken keuken in hoekopstelling, voorzien van een keramische kookplaat, elektrische oven, afzuigschouw, koelkast en een dubbele wasbak; bijkeuken met plavuizen vloer, uitstortgootsteen, wasmachine-/wasdroger aansluiting, terrasdeur, toegang tot de kelder en binnendeur naar de garage.

Garage, in spouw gebouwd, met horizontaal draaiende sectionaldeur, elektrisch bediend. Verder heeft de garage een vrijdragende betonvloer, een terrasdeur en een royale bergzolder met stahoogte. Voldoende daglichttoetreding door het grote tuimelraam. Kelder: vanuit de bijkeuken bereikbare kelder van 2.50 bij 4.00 meter en een hoogte van circa 1.85 meter. Mooie, droge en goed bruikbare kelder met stahoogte.

1e verdieping: overloop met vide en voldoende daglichttoetreding middels groot tuimelraam; zeer ruime 2e slaapkamer, aan de oostzijde gelegen van circa 4.50 bij 6.50 meter met aan beide zijden knieschotten bergruimte, structuurverf wandafwerking en een tuimelraam (de mogelijkheid hier twee slaapkamers te realiseren is ruimschoots aanwezig). 2e badkamer, enigszins gedateerd, voorzien van een douche, vaste wastafel en een 2e toilet; Cv-/bergruimte met 4-pans dakraam en de NEFIT Ecomline HR cv-combiktel van bouwjaar 2006; bergkamer met toegangsluik naar de kleine bergzolder, welke via een steektrap te bereiken is; 3e slaapkamer aan de westzijde van 4.00 bij 6.00 meter met vaste kastenwand (daarachter bergruimte), structuurverf wandafwerking, vloerbedekking en een fraai balkon, toegankelijk via openslaande deuren.

Bijzonderheden: Royale achtertuin op het zuiden gelegen en via de zijkant bereikbaar, ruime oprit voor twee auto’s en parkeervakken voor – en naast het woonhuis, alle kamers zijn ruim bemeten, slaap- en badkamer op de begane grond, perceel van 760 m² eigen grond, aanvaarding in goed overleg, op korte termijn mogelijk.