Leyten & Van der Linde en De Koning en Witzier slaan de handen ineen

Het Rentmeester en Makelaarskantoor Leyten & Van der Linde is weer klaar voor de toekomst.

Het kantoor Leyten & Van der Linde heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende agrarische makelaardijen in de Noordoostpolder en Flevoland. De directheid van werken en het uitgebreide netwerk binnen en buiten Flevoland heeft er toe bijgedragen dat zij voor haar klanten het best mogelijke resultaat boeken.

Martien van Arendonk, al sinds 2007 directeur van Leyten & Van der Linde, denkt al langer na hoe Leyten & Van der Linde in de toekomst deze leidende rol kan vasthouden of uitbouwen.

Nadat er alweer vijf jaar geleden afscheid is genomen van Dick van der Linde en in 2018 van Jan Bentum, lag er een geweldige uitdaging.

De vraag was of met het aannemen van een (of twee) nieuwe makelaars/taxateurs de continuïteit van Leyten & Van der Linde is gewaarborgd en of Leyten & Van der Linde haar diensten aan haar nog steeds groeiende klantenkring kan blijven aanbieden zoals de klanten dat gewend zijn.

Niet alleen de omgeving verandert, ook het speelveld waarbinnen Leyten & Van der Linde haar diensten aanbiedt aan haar klanten verandert. Naast het makelen en taxeren worden de vraagstukken betreffende ruimtelijke ordening steeds complexer. Ook het verplaatsen van volledige agrarische bedrijven en onteigeningsprocedures vragen een steeds meer specialistische kennis.

Langzaam groeide de gedachte of samenwerking of een andere manier van groeien niet een goede oplossing zou zijn.

Leyten & Van der Linde is dan ook blij dat ze in gesprek zijn gekomen met Albert de Koning en Niek Doelman van De Koning & Witzier.
De Koning & Witzier is dé makelaar in het landelijk gebied in de provincies Zuid-Holland, Utrecht en een gedeelte van Gelderland.

Het kantoor bestaat al verscheidene generaties en is gespecialiseerd in Agrarische Makelaardij en het Landelijk vrijstaand wonen/werken. Er zijn twee kantoren, in Waarder en Leerdam (Zuid-Holland). De Koning & Witzier heeft veel ervaring met complexe ruimtelijke ordening vraagstukken en onteigeningsprocedures. Zij hebben veel kennis die ook in het werkgebied van Leyten & Van der Linde goed van pas zal komen.

Leyten & Van der Linde en De Koning & Witzier versterken elkaar op de overeenkomstige taken zoals makelen, taxeren en kavelruilen en vullen elkaar aan met Rentmeesterlijke taken en de begeleiding bij onteigeningsprocedures.

Vanaf 1 mei is Pieter Doelman als assistent makelaar/taxateur toegetreden tot het team van Leyten & Van der Linde dat verder bestaat uit Wim de Bekker en Marleen van de Ven.

Albert de Koning en Niek Doelman zullen samen met Martien van Arendonk directie voeren binnen Leyten & Van der Linde.

Door het bundelen van de krachten is de continuïteit van Leyten & Van der Linde gewaarborgd en hopen beide kantoren te zullen groeien met dezelfde aandacht voor de klant.

Publicatiedatum: 11-06-2019