Stichting Langs de Zijlijn ontvangt een cheque ter waarde van € 1.000,-

Op kantoor van Leyten & Van der Linde, Rentmeester en Makelaardij B.V. te Dronten heeft mevrouw Ingeborg Lups, voorzitter van stichting Langs de Zijlijn een cheque ontvangen ter waarde van € 1.000,- uit handen van agrarisch makelaar/taxateur Wim de Bekker.

Deze cheque wordt door het makelaarskantoor, in plaats van de gebruikelijke kerstkaart met Nieuwjaarsgroet, jaarlijks aan een goed doel toegekend.  Dit jaar kan stichting Langs de Zijlijn rekenen op hun steun. Een stichting die aandacht vraagt voor kinderen waarvan één van de ouders te maken heeft of heeft gehad met kanker.

Iedereen, ook de medewerkers van Leyten & Van der Linde, heeft in eigen familie of de directe omgeving wel een gezin in gedachten waar zo’n situatie zich voor heeft gedaan. Na kort overleg werd de keuze voor dit initiatief snel gemaakt en wij hopen dan ook van harte dat middels o.a. onze bijdrage, Ingeborg en haar stichting Langs de Zijlijn wederom een geweldige dag kunnen realiseren op 9 juni 2018 in de Meerpaal te Dronten. Een dag waar bekende Nederlanders, onder andere Foppe de Haan en Jochem van Gelder er voor zorgen dat deze kinderen weer even centraal staan en een onvergetelijke dag hebben.

Informatie over deze stichting is te vinden op www.langsdezijlijn.com

Publicatiedatum: 18-12-2017