Stichting Paardrijden Gehandicapten Flevoland ontvangt Cheque van € 1.000,-

In de Flevomanege heeft de heer Willy Dickmann, voorzitter van SPGF (Stichting Paardrijden Gehandicapten Flevoland) een cheque ontvangen ter waarde van € 1.000,- uit handen van Wim de Bekker namens Leyten & Van der Linde, Rentmeester en Makelaardij B.V.
Deze cheque wordt door ons, in plaats van de gebruikelijke kerstkaart met Nieuwjaarsgroet, jaarlijks aan een regionaal goed doel toegekend. Vorig jaar was dit het Toon Hermans Huis te Emmeloord. Dit jaar kan de Stichting Paardrijden Gehandicapten Flevoland rekenen op onze steun.
Er zijn natuurlijk een flink aantal goede doelen te bedenken, maar doordat wij sterk regionaal werken komen wij in onze klanten- en kennissenkring regelmatig een vrijwilliger tegen die zich inzet voor de Stichting Paardrijden Gehandicapten Flevoland.
Er is binnen de agrarische gemeenschap veel bewondering voor deze vrijwilligers en een stichting als deze kan nu eenmaal niet zonder financiële steun. Wat is er mooier dan het samenspel te zien tussen begeleider, ruiter en paard, waarbij begeleider en ruiter een grote glimlach op het gezicht hebben. De gehandicapten zien er telkens weer naar uit en het zou zonde zijn als dit ophoudt te bestaan. De gift van duizend euro maakt het weer mogelijk een aantal zaken te realiseren die voor de gehandicapten van groot belang zijn.

Publicatiedatum: 23-01-2015